Uși pentru garaj cu montaj profesional în toată țara

Glassic oferă uși de garaj sectionale și tip rulou cu acționare electrică sau manuală, cu montaj în toată țara.

star rating

4.97/5

din peste 100 evaluări pozitive

usi garaj bucuresti

Tipuri de uși pentru garaj

Pentru fiecare proiect, acordăm o atenție deosebită și căutăm să oferim cele mai bune soluții personalizate pentru fiecare client. Oferim trei tipuri de uși pentru garaj: uși de garaj sectionale, uși de garaj tip rulou și uși de garaj industriale. În ceea ce privește montajul, acesta este realizat prin intermediul unui proiect specializat, durata de execuție fiind influențată de complexitatea acestuia.

usi garaj rezidentiale

Uși garaj rezidențiale secționale

Ușile secționale reprezintă alegerea perfectă pentru garajul dumneavoastră, datorită confortului și siguranței în utilizare, designului elegant și incorporării celor mai noi tehnologii conform normelor europene de siguranță. De asemenea, beneficiați de o gamă largă de echipamente opționale care vă permit să personalizați ușa de garaj în funcție de nevoile dumneavoastră.

Pentru a vă asigura de o izolare termică optimă, ușile garaj rezidențiale secționale sunt construite cu panouri sandvici cu o grosime de 40mm, cu chedere laterale și un cheder dublu în partea de jos a ușii. Designul elegant și încorporarea celor mai noi tehnologii, respectând normele europene de siguranță, fac din aceste uși soluția ideală pentru garajul dumneavoastră.

Siguranța și confortul dumneavoastră sunt prioritare, de aceea acționarea electrică este realizată de la distantă cu ajutorul unei telecomenzi al cărui cod nu poate fi clonat. Ușile sunt dotate cu un sistem de siguranță la ruperea arcurilor, un sistem de siguranță împotrivă prinderii degetelor între panouri și un sistem de securitate împotrivă tentativelor de intrare prin efracție. În plus, ușile beneficiază de un sistem de siguranță de tip “safety edge” și un sistem de siguranță cu celule fotoelectrice. În caz de urgență, există posibilitatea deschiderii manuale a ușii în cazul unei pene de curent.

Ușile garaj secționale beneficiază de o garanție pentru un număr mare de cicluri, între 15.000 și 25.000 de cicluri de deschidere/închidere. Pentru a vă oferi o gamă largă de opțiuni, există peste 40 de tipuri de panouri cu diferite culori standard și ambutisări disponibile. În plus, există posibilitatea de a vitra ușa de garaj sau de a integra o ușa pietonala

usi garaj rulou

Uși garaj tip rulou

Ușile tip rulou reprezintă o soluție ideală pentru închiderea suprafețelor mari, precum garajele sau spațiile comerciale. Avantajul lor principal constă în restricțiile de montaj mult mai permisive față de ușile sectionale, datorită faptului că întreaga ușă se rulează într-un cilindru amplasat în partea de sus a ușii. Astfel, este mai ușor de respectat restricțiile cu privire la dimensiunile grinzii, stâlpilor laterali și la adâncimea garajului necesară pentru montarea ușii.

Ușile tip rulou sunt realizate din lamele de 77 mm și au o înălțime maximă de 4650 mm și o lățime maximă de 5300 mm, ocupând o suprafață maximă de 20 mp. Pentru acționarea lor, se folosesc motoare tubulare care pot fi controlate prin intermediul unei telecomenzi, unui selector cu cheie sau unui buton de perete. De asemenea, este posibilă controlarea lor prin tehnologia GSM.

Pentru siguranța și confortul utilizatorilor, ușile tip rulou sunt dotate cu diverse accesorii, precum un sistem de fotocelule, un senzor de muchie “Safety Edge” și un semafor roșu. De asemenea, ușile pot fi echipate cu lamele cu gemulețe sau cu grile de ventilație, în funcție de preferințele și necesitățile utilizatorilor.

usi garaj industriale

Uși garaj industriale secționale

Prin dimensionarea personalizată și utilizarea componentelor speciale, aceste uși pot fi utilizate în diverse aplicații tehnice, fiind concepute pentru utilizare intensă și durată îndelungată.

Opțiunile de sisteme de culisare standard includ culisare LHF (Low Headroom Front), pentru montarea arcurilor de torsiune pe grindă, culisare LHR (Low Headroom Rear), pentru montarea arcurilor în spatele șinelor de culisare, culisare FTR (Follow The Roof), acolo unde se dorește ca sina de culisare să urmeze forma acoperișului, culisare HL (High Lift), acolo unde se dorește ca sina de culisare să fie ridicată față de golul ușii, culisare HL-FTR (High Lift și Follow The Roof), acolo unde se dorește ca sina de culisare să meargă vertical și să fie inclinată după forma acoperișului, și culisare FVL (Full Vertical), acolo unde sina se ridică vertical, tangențial cu peretele.

Pentru izolarea termică optimă, ușile industriale sunt dotate cu panouri sandwich cu grosime de 40 mm, cu spumă poliuretanică de înaltă densitate (coeficient termic de transfer 0.49 Watt/mp*K), chedere laterale și cheder dublu în partea de jos a ușii.

Confortul, siguranța și securitatea sunt asigurate prin acționarea electrică de la distanță prin intermediul unei telecomenzi al cărei cod nu poate fi clonat, sistem de siguranță la ruperea arcurilor, sistem de siguranță împotriva prinderii degetelor între panouri, sistem de securitate împotriva tentativelor de intrare prin efracție, sistem de siguranță de tip “safety edge”, sistem de siguranță cu celule fotoelectrice, precum și posibilitatea deschiderii de urgență în cazul unei pene de curent.

Ușile sectionale industriale pot fi personalizate prin diversitatea coloristică și accesoriile disponibile, inclusiv peste 40 de tipuri de panouri cu diferite culori standard și ambutisări, posibilitatea vitrării ușii de garaj, precum și integrarea unei uși pietonale cu prag subțire. Garanția funcționării este de 25 000 de cicluri, însă opțional, ușile sectionale industriale pot fi dotate cu arcuri de torsiune garantate 100 000 de cicluri.

Sisteme de acționare

Toate tipurile de uși de garaj pot fi acționate manual sau prin intermediul unui motor electric, acționat printr-un comutator montat pe perete sau cu o telecomandă. De asemenea, este posibil să se folosească controlul inteligent prin intermediul unui computer, tablete sau smartphone-uri.

Cum comand?

De la primul contact până la consiliere și montaj suntem alături de tine cu echipe specializate.
Solicită o ofertă de preț și primești consiliere gratuită pentru alegerea produselor potrivite proiectului tău.

oferta termopane bucuresti

Cere o ofertă de preț personalizată

cerere oferta termopane

Primești oferta de preț preliminară

masuratori termopane

Venim pentru măsurători și primești oferta finală

montaj ferestre si geamuri termopane

Stabilim împreună data și ora pentru montaj

Consultanță gratuită pentru alegerea tâmplăriei potrivite
Colaborăm cu cei mai importanți producători
Montaj corect pentru un randament energetic maxim
Garanție de până la 5 ani pentru produse și montaj

Te-ar mai putea interesa

Alege produsul care te interesează din lista celor mai căutate produse.
Cere ofertă de preț personalizată și unul dintre reprezentații noștri te va contacta în cel mai scurt posibil.

Tâmplărie PVC

Ferestre termopan, Închidere balcoane/terase, Uși termopan

geamuri termopan bucuresti

Tâmplărie Aluminiu

Ferestre aluminiu, Uși aluminiu,
Pereți cortină, Luminatoare

tamplarie aluminiu

Sticlă securizată

Balcoane și terase, Birouri,
Balustrade, Fațade magazine

sticla securizata

Rulouri exterioare

Rulouri exterioare cu acționare manuală sau electrică

sisteme de umbrire tamplarie pvc

Oferim produse și servicii de montaj de cea mai înaltă calitate

Produsele noastre sunt realizate la cele mai înalte standarde de calitate și securitate. Asigurăm montajul cu accesorii de ultimă generație, fiind atenți la detalii, pentru ca totul să fie în conformitate cu standardele în construcții.

proiectare termopane

Consultanță gratuită și servicii de top

 • Consultanță gratuită pentru alegerea celor mai bune soluții tehnice pentru tine.
 • Manager de proiect dedicat de la prima interacțiune până la montaj.
 • Experiență de peste 10 ani în tâmplărie PVC, aluminiu, sticlă și soluții de umbrire.
 • Respectăm termenele de livrare și montaj. Vei ști tot timpul în ce stadiu se află comanda ta și care-s următorii pași.
 • Garanție extinsă de până la 5 ani atât pentru produse cât și pentru montaj.
usi garaj pret premium

Produse premium la prețuri corecte

 • Oferim soluții multiple de profile PVC și Aluminiu, precum și o gamă variată de pachete de sticlă și soluții de umbrire.
 • Produsele noastre au un grad maxim de protecție la efracție pentru a proteja căminul sau afacerea ta.
 • Linii de producție complet automatizate care reduc la maxim erorile umane.
 • Produse din aluminiu pentru sisteme de umbrire mai frumoase, rezistență mărită, protecție suplimentară la vânt și zgomot.
montaj usi garaj

Montaj corect aliniat la normele nZeb

 • Montaj cu echipe proprii pentru toate produsele din portofoliul nostru.
 • Montaj premium cu benzi precomprimate sau spumă cu celulă închisă, ancore de montaj și benzi de etanșare.
 • Pentru construcții noi asigurăm montaj cu precadre în regim de casă pasivă.
 • Accesorii de montaj autorizate nZeb pentru o eficiență termică maximă.
 • Oferim garanție extinsă de până la 5 ani pentru toate produsele montate de noi.

Portofoliu uși de garaj

În ultimii 10 ani am montat mii de uși de garaj în toată țara

Părerea clienților

star rating

4.97/5

din peste 100 evaluări pozitive

quote blue

Foarte seriosi și profesionisti! Multumim , ati facut o treaba excelenta !!! V-am recomandat deja unor prieteni de familie! 5 stele bine meritate!

star rating

Alex B, București

quote blue

Sunt foarte mulțumită de lucrarea încheiată de acestă firmă. De toată încrederea, și de recomandat fără ezitare. Vă mulțumesc pentru ajutorul pe care mi l-ați oferit pentru închiderea terasei.

star rating

Simona R, Voluntari

quote blue

Totul asa cum trebuie sa fie! Mai rar vezi in Romania asa servicii! Punctuali, foarte dedicati si mi-au raspuns la toate intrebarile pe care le aveam. M-a surprins placut ca nu au lasat mizerie si au lucrat foarte curat.

star rating

Florin P, Bucurști

Alătură-te sutelor de clienți mulțumiți! Cere ofertă de preț personalizată și te vom contacta cât mai curând posibil!

Întrebări frecvente

Am creat această secțiune pentru a vă ajuta să găsiți rapid răspunsurile de care aveți nevoie și să vă oferim mai multă transparență în ceea ce privește produsele și serviciile noastre.

Nu este necesar să-ți creezi un cont pentru a solicita o ofertă de preț pentru serviciile sau produsele noastre. Poți accesa butonul “Cere ofertă de preț” de pe oricare pagină a site-ului nostru, completezi toate informațiile necesare și trimiți cererea. În cel mai scurt timp, un reprezentant Glassic te va contacta cu o ofertă de preț sau pentru a-ți răspunde la orice întrebări suplimentare.

Da, aveți posibilitatea sa ne contactați telefonic sau prin mesaje pe WhatsApp la numărul 0772207955 sau prin email la adresa oferta@glassic.ro pentru a solicita o oferta de preț.

Nu, nu trebuie să plătești pentru a primi o cerere de ofertă sau detalii despre produsele și serviciile oferite de Glassic. Suntem mereu bucuroși să oferim informații și oferte de preț gratuite pentru clienții noștri. Completează formularul de cerere de ofertă disponibil pe site-ul nostru sau contactează-ne direct prin telefon sau email și unul dintre reprezentanții noștri te va ajuta cu plăcere.

În general, încercăm să trimitem oferta de preț în cel mai scurt timp posibil, de obicei în decurs de 24-48 de ore de la primirea cererii dumneavoastră. Cu toate acestea, timpul poate varia în funcție de complexitatea serviciului sau produsului solicitat. Dacă nu ați primit oferta în acest interval pe email sau Whatsapp, vă rugăm să verificați dosarul de spam sau să ne contactați prin telefon sau Whatsapp pentru a ne asigura că am primit cererea dumneavoastră și să vă oferim informațiile necesare.

Este posibil să solicitați modificări la cererea inițială de preț. După ce ați primit oferta noastră, puteți să ne contactați și să ne transmiteți eventualele modificări pe care doriți să le aduceți. Vom face tot posibilul să ne îndeplinim cerințele și să vă oferim soluții personalizate pentru a vă satisface nevoile.

Dacă prețul primit este peste bugetul tău, ai mai multe opțiuni disponibile. Poți discuta cu reprezentantul Glassic pentru a vedea dacă există opțiuni mai ieftine sau alternative care să se încadreze în bugetul tău. De asemenea, poți să aștepți o perioadă de timp și să ceri o nouă ofertă ulterior, în cazul în care prețurile se modifică sau apar oferte speciale. De asemenea, poți să consideri reducerea numărului de elemente din comanda ta sau să alegi produse similare, dar mai ieftine.

După ce ați acceptat oferta noastră de preț, un reprezentant Glassic va lua legătura cu dumneavoastră pentru a stabili detaliile finale ale comenzii. Ulterior, vom începe producția și pregătirea comenzii dumneavoastră pentru livrare sau instalare. Vă vom ține la curent cu stadiul comenzii și vom comunica cu dumneavoastră în legătură cu orice modificări sau întârzieri care apar pe parcurs. De asemenea, veți primi informații detaliate despre livrare sau programarea instalării, dacă este cazul.

Cere ofertă de preț

Alege Glassic pentru casa ta și bucură-te de garanția unor produse de top cu
montaj corect pentru asigurarea unui randament energetic maxim.

Telefon sau Whatsapp

0772 20 79 55

Suntem aici pentru tine

Dacă întâmpini probleme în procesul de cerere a ofertei sau ai întrebări
sună-ne sau scrie-ne pe Whatsapp la numărul 0772207955.