Termeni și condiții

Condiții Generale pentru utilizarea site-ului www.glassic.ro

ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

Accesarea acestui website și/sau a oricărei pagini a acestuia de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de ultilizare si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la termenii de utilizare descriși în continuare. Recomandăm citirea cu atenție a acestora.

Toate informatiile, produsele sau aplicatiile prezentate pe acest site sunt proprietatea exclusiva a SC GLASSIC SRL, care își rezerva dreptul de a modifica conținutul si/sau structura site-ului în orice moment si fara nici o informare prealabila.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Accesul si utilizarea www.glassic.ro sunt gratuite si au scopul de a veni în ajutorul utilizatorilor pentru a găsi informațiile necesare în cel mai ușor și rapid mod posibil, conform nevoilor fiecăruia.

Toate informațiile de pe site (preturi, descrieri, titluri, campanii și promoții de marketing, aspecte tehnice) sunt prezentate cu titlu informativ și sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit. Nicio informatie prezentata pe www.glassic.ro nu poate constitui o oferta ferma de a contracta și nu poate angaja răspunderea GALSSIC SRL în lipsa unor acorduri ulterioare.

Prin termenul „utilizator” al acestui website se întelege orice persoana fizica sau juridica care il va accesa.

DREPTURILE ASUPRA CONȚINUTULUI SITE-ULUI

SC GLASSIC SRL (denumită în continuare GLASSIC), nu va transfera titlul de proprietate asupra prezentului website.

Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului www.glassic.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – sunt proprietatea exclusiva a GLASSIC si a furnizorilor sai si sunt protejate prin Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe, precum și de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Toate drepturile sunt rezervate.

Este interzisă copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului în orice scop fără confirmarea scrisă din partea GLASSIC. Folosirea fără acordul GLASSIC a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare.

SC GLASSIC SRL garantează utilizatorului acces limitat, in interes personal (informare, prospectare), pe site-ul www.glassic.ro si nu ii confera dreptul de a descărca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, în scopuri comerciale sau fără acordul prealabil scris al acesteia.

Domeniul www.glassic.ro, este deținut de către SC GLASSIC SRL. Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor si emblemelor, în forma directă sau „ascunsa” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fără permisiunea prealabilă scrisă este interzisă și se pedepsește conform legii.

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

GLASSIC nu va acorda nici o garanție referitoare la:

– evitarea utilizarii anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;

– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;

– inexistenta pe site-ul pus la dispoziție a virușilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.

Astfel, GLASSIC nu poate fi responsabilă pentru niciun fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.

GLASSIC nu face nicio declarație, promisiune sau garanție cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului conținut, nu își asumă nicio obligație de rezultat sau diligenta fata de nicio persoana, exclude în mod expres si neaga raspunderea pentru orice cost, pierdere sau daună suferite ca urmare a utilizarii continutului.

OBIECTIVUL CONȚINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul conținutului site-ului este de a transmite informații actualizate și exacte cu privire la activitatea GLASSIC.

GLASSIC nu poate garanta ca prezentele pagini nu conțin erori, și asigura că va depune toate diligentele pentru realizarea unei informări corecte și remedierea eventualelor erori.

Orice utilizator care dorește să procure unul din serviciile sau produsele prezentate pe site este rugat sa contacteze GLASSIC prin unul din mijloacele afișate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atat asupra disponibilității serviciului sau produsului în cauza cât și asupra condițiilor contractuale, tarifelor și informațiilor tehnice sau de alta natura.

PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Când prin intermediul prezentului site va sunt solicitate date personale, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta.

Datele personale solicitate se referă în special la: nume, adresa, numere de telefon, adresa de e-mail, modul în care vor fi utilizate sau se intenționează a fi utilizate produsele și/sau serviciile GLASSIC, dar pot include și alte informații aflate în strânsă legătură cu utilizarea serviciilor și/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a răspunde cat mai bine nevoilor și întrebărilor utilizatorilor site-ului, informațiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrări electronice.

LEGATURA CU ALTE SITE-URI

Prezentul site poate conține legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de GLASSIC utile în legătură cu conținutul site-ului sau și care nu se afla sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizarii acestor legături sau trimiteri se vor aplica condițiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

GLASSIC nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informațiilor prezente pe site-urile unor terți, la care se face trimitere de pe site-ul său.

INFORMAȚIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Orice persoana care viziteaza site-ul www.glassic.ro si care ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site își manifestă acordul în mod expres și neechivoc pentru următoarele: prelucrarea acestor date și informații personale de către GLASSIC; transmiterea de materiale promoționale specifice operațiunilor de marketing direct; soluționarea de către GLASSIC a cererilor, întrebărilor și reclamațiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activități întreprinse de GLASSIC și permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.GLASSIC va pastra confidentialitatea acestor informatii.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra în conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 și a directivelor GDPR pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulatie a acestor date.

Pentru orice nelamurire în legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactați prin intermediul secțiunii Contact de pe site.

Suntem aici pentru tine

Dacă întâmpini probleme în procesul de cerere a ofertei sau ai întrebări
sună-ne sau scrie-ne pe Whatsapp la numărul 0772207955.