Pergole și terase acoperite cu sticlă securizată

Oferim multiple tipuri de pergole bioclimatice sau retractabile și terase acoperite cu sticlă securizată, garantând soluții durabile și estetice.

star rating

4.97/5

din peste 100 evaluări pozitive

Pergole și terase acoperite cu sticlă securizată

Tipuri de pergole și terase acoperite cu sticlă

Acordăm o atenție deosebită fiecărui proiect și ne străduim să oferim cele mai bune soluții personalizate pentru fiecare client. Printre produsele noastre se numără trei tipuri de pergole: pergole bioclimatice, pergole retractabile și pergole din sticlă pentru terase. În ceea ce privește montajul, acesta este realizat prin intermediul unui proiect specializat, durata de execuție fiind influențată de complexitatea acestuia.

Multiple tipuri de pergole bioclimatice

Pergole bioclimatice

Pergolele bioclimatice sunt combinația perfectă între tehnologie modernă și design elegant și pot fi utilizate atât pentru proiecte rezidențiale, cât și pentru restaurante sau terase.

Pergolele bioclimatice din aluminiu sunt soluții elegante și durabile pentru a proteja spațiile exterioare de intemperii și a crea o zonă de confort în aer liber. Aceste pergole sunt fabricate din aluminiu de înaltă calitate și au un design modern, adaptabil la orice arhitectură.

Acoperișul pergolelor bioclimatice din aluminiu este format din lamele reglabile, care pot fi ajustate în funcție de intensitatea luminii solare și de condițiile meteorologice. Astfel, poți să controlezi nivelul de umbră și de lumină de pe terasa ta.

Lamelele pergolelor bioclimatice sunt extrem de rezistente, fiind fabricate din aluminiu și având o grosime de până la 2,5 mm. Acestea sunt acoperite cu un strat de vopsea specială, care le protejează de coroziune și le oferă un aspect estetic plăcut.

Pergolele bioclimatice din aluminiu pot fi controlate cu ajutorul unei telecomenzi sau chiar a unui smartphone, prin intermediul unei aplicații speciale. Astfel, poți regla poziția lamelelor și iluminarea în funcție de preferințele tale.

Pentru a putea utiliza spațiul exterior și pe timp de noapte, pergolele bioclimatice din aluminiu pot fi echipate cu sisteme de iluminat LED. Acestea pot fi controlate cu ajutorul acelorași telecomenzi sau aplicații și pot fi setate în diferite culori sau intensități.

Pergolele bioclimatice din aluminiu sunt soluții ideale pentru a proteja terasele, grădinile sau piscinele împotriva intemperiilor și pentru a crea o zonă de confort în aer liber. Ele reprezintă o investiție durabilă și estetică pentru proprietarii de locuințe sau restaurante.

multiple tipuri de pergole retractabile

Pergole retractabile

Pergolele retractabile din aluminiu sunt o soluție practică și estetică pentru a proteja terasele și grădinile de soare, ploaie și vânt. Aceste pergole pot fi instalate atât la nivel rezidențial, cât și comercial, la restaurante, cafenele sau terase de hotel.

Principalul avantaj al pergolelor retractabile din aluminiu este versatilitatea lor. Acestea pot fi retractate manual sau electric, în funcție de preferințele utilizatorului, oferind astfel posibilitatea de a controla gradul de acoperire. Atunci când nu este nevoie de protecție, pergola poate fi retractată și poate lăsa razele soarelui să pătrundă.

În plus, pergolele retractabile din aluminiu sunt foarte durabile și rezistente la intemperii. Aluminiul este un material ușor, dar puternic, care nu se corodează și nu se deformează în timp, ceea ce face ca aceste pergole să fie ideale pentru zone cu condiții meteorologice extreme. De asemenea, aluminiul este un material ușor de întreținut, necesitând doar o curățare periodică cu apă și detergent.

Pentru a oferi și mai mult confort, în structura membranei se poate incorpora un sistem de iluminare LED și un dimmer pentru a regla intensitatea luminii. Ambele pot fi acționate prin intermediul aceleiași telecomenzi.

O altă caracteristică importantă a pergolelor retractabile din aluminiu este designul lor elegant și modern. Acestea pot fi personalizate în funcție de preferințele utilizatorului, prin alegerea culorilor și a modelului de aluminiu. Aceste pergole adaugă o notă de eleganță și stil, îmbunătățind aspectul terasei sau grădinii.

terasa acoperita cu sticla - acoperis din aluminiu si sticla securizata

Terase acoperite cu sticlă - wintergarden

Terasele de tip wintergarden sunt o alegere excelentă pentru cei care doresc să se bucure de grădină sau de natură în general în orice condiții meteorologice. Acestea sunt terase complet închise, cu un acoperiș fix și cu pereți de sticlă, care oferă o panoramă deosebită asupra mediului înconjurător.

Wintergarden-urile sunt perfecte pentru a extinde spațiul de locuit și pentru a crea o ambianță confortabilă în orice anotimp. Datorită pereților de sticlă, aceste terase oferă o lumină naturală abundentă, creând astfel un mediu prielnic pentru plante și flori.

Pe timp de vară, ușile pot fi deschise pentru a permite aerului să circule liber și pentru a crea o legătură frumoasă cu grădina sau cu terasa din exterior. În schimb, în perioadele mai reci sau cu vreme nefavorabilă, wintergarden-ul oferă protecție completă împotriva intemperiilor, permițându-vă să vă bucurați de frumusețea grădinii sau a peisajului chiar și în zilele mai răcoroase.

Terasele de tip wintergarden sunt realizate din aluminiu și sticlă, ceea ce le face extrem de rezistente și durabile. De asemenea, ele sunt proiectate pentru a fi ușor de întreținut și de curățat, astfel încât să vă puteți bucura de ele timp îndelungat.

Pentru a adăuga un plus de confort, în wintergarden-uri se pot instala sisteme de încălzire și iluminare, oferindu-vă astfel posibilitatea de a vă bucura de terasă în orice moment al zilei și în orice sezon.

Cum comand?

De la primul contact până la consiliere și montaj suntem alături de tine cu echipe specializate.
Solicită o ofertă de preț și primești consiliere gratuită pentru alegerea produselor potrivite proiectului tău.

oferta termopane bucuresti

Cere o ofertă de preț personalizată

cerere oferta termopane

Primești oferta de preț preliminară

masuratori termopane

Venim pentru măsurători și primești oferta finală

montaj ferestre si geamuri termopane

Stabilim împreună data și ora pentru montaj

Consultanță gratuită pentru alegerea tâmplăriei potrivite
Colaborăm cu cei mai importanți producători
Montaj corect pentru un randament energetic maxim
Garanție de până la 5 ani pentru produse și montaj
acoperisuri sticla si pergole

De ce pergole și terase acoperite cu sticlă?

Pergolele și terasele acoperite cu sticlă de tip wintergarden din aluminiu sunt soluții ideale pentru a crea un spațiu de relaxare confortabil și estetic plăcut în aer liber. Iată câteva motive pentru care acestea sunt preferate:

 • Durabilitate: Aluminiul este un material durabil și rezistent la coroziune, ceea ce face ca pergolele și terasele din acest material să aibă o durată de viață mai mare decât cele din alte materiale.
 • Ușurință în utilizare: Sistemele de deschidere și închidere a pergolelor sau teraselor wintergarden din aluminiu sunt ușor de manevrat, ceea ce le face ideale pentru oricine, indiferent de vârstă.
 • Flexibilitate: Pergolele și terasele wintergarden din aluminiu sunt disponibile într-o gamă largă de dimensiuni și forme, ceea ce înseamnă că pot fi personalizate pentru a se potrivi cu orice stil arhitectural și spațiu exterior.
 • Aspect estetic: Aluminiul poate fi finisat într-o varietate de culori și texturi, ceea ce înseamnă că pergolele și terasele wintergarden din acest material pot fi personalizate pentru a se potrivi cu orice design de exterior.
 • Protecție împotriva intemperiilor: Pergolele și terasele wintergarden din aluminiu oferă protecție împotriva ploii, zăpezii și razelor solare puternice, ceea ce înseamnă că aceste spații exterioare pot fi utilizate în orice condiții meteorologice.

În concluzie, pergolele și terasele acoperite cu sticlă – Wintergarden – din aluminiu sunt o investiție excelentă pentru proprietarii care doresc să își extindă spațiul de viață în aer liber și să adauge valoare estetică proprietății lor.

Pergole și terase acoperite cu sticlă cu montaj de cea mai înaltă calitate

Produsele noastre sunt realizate la cele mai înalte standarde de calitate și securitate. Asigurăm montajul cu accesorii de ultimă generație, fiind atenți la detalii, pentru ca totul să fie în conformitate cu standardele în construcții.

proiectare pergole si acoperisuri sticla

Consultanță gratuită și servicii de top

 • Consultanță gratuită pentru alegerea celor mai bune soluții tehnice pentru tine.
 • Manager de proiect dedicat de la prima interacțiune până la montaj.
 • Experiență de peste 10 ani în tâmplărie PVC, aluminiu, sticlă și soluții de umbrire.
 • Respectăm termenele de livrare și montaj. Vei ști tot timpul în ce stadiu se află comanda ta și care-s următorii pași.
 • Garanție extinsă de până la 5 ani atât pentru produse cât și pentru montaj.
confectionare pergole

Produse premium la prețuri corecte

 • Oferim soluții multiple de profile PVC și Aluminiu, precum și o gamă variată de pachete de sticlă și soluții de umbrire.
 • Produsele noastre au un grad maxim de protecție la efracție pentru a proteja căminul sau afacerea ta.
 • Linii de producție complet automatizate care reduc la maxim erorile umane.
 • Produse din aluminiu pentru sisteme de umbrire mai frumoase, rezistență mărită, protecție suplimentară la vânt și zgomot.
montaj pergole si terase acoperite cu sticla

Montaj cu accesorii moderne

 • Montaj cu echipe proprii pentru toate produsele din portofoliul nostru.
 • Montaj premium cu benzi precomprimate sau spumă cu celulă închisă, ancore de montaj și benzi de etanșare.
 • Terasa ta va beneficia de o izolație eficientă împotriva intemperiilor.
 • Accesorii de montaj autorizate nZeb pentru o eficiență termică maximă.
 • Oferim garanție extinsă de până la 5 ani pentru toate produsele montate de noi.

Portofoliu lucrări pergole și terase acoperite cu sticlă

În ultimii 10 ani am montat sute de pergole și terase acoperite cu sticlă securizată și alte sisteme de umbrire.

Părerea clienților

star rating

4.97/5

din peste 100 evaluări pozitive

quote blue

Foarte seriosi și profesionisti! Multumim , ati facut o treaba excelenta !!! V-am recomandat deja unor prieteni de familie! 5 stele bine meritate!

star rating

Alex B, București

quote blue

Sunt foarte mulțumită de lucrarea încheiată de acestă firmă. De toată încrederea, și de recomandat fără ezitare. Vă mulțumesc pentru ajutorul pe care mi l-ați oferit pentru închiderea terasei.

star rating

Simona R, Voluntari

quote blue

Totul asa cum trebuie sa fie! Mai rar vezi in Romania asa servicii! Punctuali, foarte dedicati si mi-au raspuns la toate intrebarile pe care le aveam. M-a surprins placut ca nu au lasat mizerie si au lucrat foarte curat.

star rating

Florin P, Bucurști

Alătură-te sutelor de clienți mulțumiți! Cere ofertă de preț personalizată și te vom contacta cât mai curând posibil!

Întrebări frecvente

Am creat această secțiune pentru a vă ajuta să găsiți rapid răspunsurile de care aveți nevoie și să vă oferim mai multă transparență în ceea ce privește produsele și serviciile noastre.

Nu este necesar să-ți creezi un cont pentru a solicita o ofertă de preț pentru serviciile sau produsele noastre. Poți accesa butonul “Cere ofertă de preț” de pe oricare pagină a site-ului nostru, completezi toate informațiile necesare și trimiți cererea. În cel mai scurt timp, un reprezentant Glassic te va contacta cu o ofertă de preț sau pentru a-ți răspunde la orice întrebări suplimentare.

Da, aveți posibilitatea sa ne contactați telefonic sau prin mesaje pe WhatsApp la numărul 0772207955 sau prin email la adresa oferta@glassic.ro pentru a solicita o oferta de preț.

Nu, nu trebuie să plătești pentru a primi o cerere de ofertă sau detalii despre produsele și serviciile oferite de Glassic. Suntem mereu bucuroși să oferim informații și oferte de preț gratuite pentru clienții noștri. Completează formularul de cerere de ofertă disponibil pe site-ul nostru sau contactează-ne direct prin telefon sau email și unul dintre reprezentanții noștri te va ajuta cu plăcere.

În general, încercăm să trimitem oferta de preț în cel mai scurt timp posibil, de obicei în decurs de 24-48 de ore de la primirea cererii dumneavoastră. Cu toate acestea, timpul poate varia în funcție de complexitatea serviciului sau produsului solicitat. Dacă nu ați primit oferta în acest interval pe email sau Whatsapp, vă rugăm să verificați dosarul de spam sau să ne contactați prin telefon sau Whatsapp pentru a ne asigura că am primit cererea dumneavoastră și să vă oferim informațiile necesare.

Este posibil să solicitați modificări la cererea inițială de preț. După ce ați primit oferta noastră, puteți să ne contactați și să ne transmiteți eventualele modificări pe care doriți să le aduceți. Vom face tot posibilul să ne îndeplinim cerințele și să vă oferim soluții personalizate pentru a vă satisface nevoile.

Dacă prețul primit este peste bugetul tău, ai mai multe opțiuni disponibile. Poți discuta cu reprezentantul Glassic pentru a vedea dacă există opțiuni mai ieftine sau alternative care să se încadreze în bugetul tău. De asemenea, poți să aștepți o perioadă de timp și să ceri o nouă ofertă ulterior, în cazul în care prețurile se modifică sau apar oferte speciale. De asemenea, poți să consideri reducerea numărului de elemente din comanda ta sau să alegi produse similare, dar mai ieftine.

După ce ați acceptat oferta noastră de preț, un reprezentant Glassic va lua legătura cu dumneavoastră pentru a stabili detaliile finale ale comenzii. Ulterior, vom începe producția și pregătirea comenzii dumneavoastră pentru livrare sau instalare. Vă vom ține la curent cu stadiul comenzii și vom comunica cu dumneavoastră în legătură cu orice modificări sau întârzieri care apar pe parcurs. De asemenea, veți primi informații detaliate despre livrare sau programarea instalării, dacă este cazul.

Cere ofertă de preț

Alege Glassic pentru casa ta și bucură-te de garanția unor produse de top cu
montaj corect pentru asigurarea unui randament energetic maxim.

Telefon sau Whatsapp

0772 20 79 55

Suntem aici pentru tine

Dacă întâmpini probleme în procesul de cerere a ofertei sau ai întrebări
sună-ne sau scrie-ne pe Whatsapp la numărul 0772207955.