Firmă termopane București

Glassic este o firmă de termopane care oferă tâmplărie PVC și aluminiu, sticlă securizată, soluții de umbrire și uși de garaj în București și Ilfov.

firma termopane Bucuresti si Ilfov

Cine suntem?

Firma noastră de termopane este specializată în producția și instalarea de tâmplărie PVC și aluminiu cu geam termopan sau tripan, sticlă securizată, rulouri exterioare, uși de garaj și închideri pentru terase sau balcoane. Suntem o echipă de profesioniști cu o vastă experiență în domeniul producției și montajului de tâmplărie de înaltă calitate pentru clădirile rezidențiale și comerciale.

Firme termopane bucuresti

Partenerul tău de încredere

Suntem partenerul tău de încredere pentru producția și instalarea de tâmplărie PVC și aluminiu, având o vastă experiență în acest domeniu și punând mereu calitatea și satisfacția clienților noștri pe primul loc. Ne dorim ca toți clienții noștri să aibă parte de produse realizate cu materiale de cea mai bună calitate și personalizate pentru a se potrivi perfect cu designul clădirii lor.

Că și firmă de termopane cu tradiție în București, avem o echipă de profesioniști cu o vastă experiență în producția și instalarea de tâmplărie, care sunt întotdeauna la dispoziția clienților pentru a le oferi sfaturi și soluții personalizate pentru orice nevoie ar avea.

Punem accentul pe calitatea produselor noastre și ne asigurăm că toate produsele sunt fabricate în conformitate cu cele mai stricte standarde de calitate, astfel încât să ofere o izolare termică și fonică excelentă și fiabilitate îndelungată.

Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre produsele și serviciile noastre și pentru a obține o ofertă personalizată.

Firmă de termopane cu produse și servicii de cea mai înaltă calitate

Produsele noastre sunt realizate la cele mai înalte standarde de calitate și securitate. Asigurăm montajul cu accesorii de ultimă generație, fiind atenți la detalii, pentru ca totul să fie în conformitate cu standardele în construcții.

proiectare termopane

Consultanță gratuită și servicii de top

 • Consultanță gratuită pentru alegerea celor mai bune soluții tehnice pentru tine.
 • Manager de proiect dedicat de la prima interacțiune până la montaj.
 • Experiență de peste 10 ani în tâmplărie PVC și aluminiu.
 • Respectăm termenele de livrare și montaj. Vei ști tot timpul în ce stadiu se află comanda ta și care-s următorii pași.
 • Garanție extinsă de până la 5 ani atât pentru produse cât și pentru montaj.
fabrica termopane bucuresti

Produse premium la prețuri corecte

 • Oferim soluții multiple de profile PVC și Aluminiu, precum și o gamă variată de pachete de sticlă și accesorii.
 • Produsele noastre au un grad maxim de protecție la efracție pentru a proteja căminul sau afacerea ta.
 • Linii de producție complet automatizate care reduc la maxim erorile umane.
 • Sudură invizibilă pentru profile PVC – ferestre mai frumoase, rezistență mărită, protecție suplimentară la vânt și zgomot.
montaj ferestre si usi termopan

Montaj corect aliniat la normele nZeb

 • Montaj cu echipe proprii pentru toate produsele din portofoliul nostru.
 • Montaj premium cu benzi precomprimate sau spumă cu celulă închisă, ancore de montaj și benzi de etanșare.
 • Pentru construcții noi asigurăm montaj cu precadre în regim de casă pasivă.
 • Accesorii de montaj autorizate nZeb pentru o eficiență termică maximă.
 • Oferim garanție extinsă de până la 5 ani pentru toate produsele montate de noi.

Categorii de produse

Ca si Firmă de termopane producem și montăm o gamă variată de produse din PVC, aluminiu și sticlă pentru casa ori afacerea ta.

Tâmplărie PVC

Ferestre termopan, Închidere balcoane,
Uși termopan, Închidere terase

geamuri termopan bucuresti

Tâmplărie Aluminiu

Ferestre aluminiu, Uși aluminiu,
Pereți cortină, Luminatoare

geamuri aluminiu bucuresti

Rulouri exterioare

Rulouri exterioare cu acționare manuală sau electrică

rulouri exterioare bucuresti

Sticlă securizată

Balcoane și terase, Compartimentări birouri,
Balustrade din sticlă, Fațade magazine

sticla securizata bucuresti

Uși pentru garaj

Uși garaj secționale, Uși garaj tip rulou,
Uși garaj basculante, Uși garaj industriale

usi de garaj bucuresti

Montaj corect

montaj termopane bucuresti

Asigurăm montaj de cea mai înaltă calitate pentru toate produsele din portofoliu.

Colaborăm cu cei mai importanți furnizori de profile PVC și aluminiu

Ne mândrim cu parteneriate făcute cu cele mai importante firme de termopane cu profile PVC și Aluminiu din Europa.
Produsele noastre sunt certificate și respectă toate normele în vigoare în construcții.

alumil
rehau
salamander
kommerling
gealan
veka
bft
cortizo

Părerea clienților

star rating

4.97/5

din peste 100 evaluări pozitive

quote blue

Foarte seriosi si profesionisti! Multumim , ati facut o treaba excelenta !!! V-am recomandat deja unor prieteni de familie! 5 stele bine meritate!

star rating

Alex B, București

quote blue

Sunt foarte mulțumită de lucrarea încheiată de acestă firmă. De toată încrederea, și de recomandat fără ezitare. Vă mulțumesc pentru ajutorul pe care mi l-ați oferit pentru închiderea terasei.

star rating

Simona R, Voluntari

quote blue

Totul asa cum trebuie sa fie! Mai rar vezi in Romania asa servicii! Punctuali, foarte dedicati si mi-au raspuns la toate intrebarile pe care le aveam. M-a surprins placut ca nu au lasat mizerie si au lucrat foarte curat.

star rating

Florin P, București

Alătură-te sutelor de clienți mulțumiți! Cere ofertă de preț personalizată și te vom contacta cât mai curând posibil!

Întrebări frecvente

Am creat această secțiune pentru a vă ajuta să găsiți rapid răspunsurile de care aveți nevoie și să vă oferim mai multă transparență în ceea ce privește produsele și serviciile noastre.

Nu este necesar să-ți creezi un cont pentru a solicita o ofertă de preț pentru serviciile sau produsele noastre. Poți accesa butonul “Cere ofertă de preț” de pe oricare pagină a site-ului nostru, completezi toate informațiile necesare și trimiți cererea. În cel mai scurt timp, un reprezentant Glassic te va contacta cu o ofertă de preț sau pentru a-ți răspunde la orice întrebări suplimentare.

Da, aveți posibilitatea sa ne contactați telefonic sau prin mesaje pe WhatsApp la numărul 0772207955 sau prin email la adresa oferta@glassic.ro pentru a solicita o oferta de preț.

Nu, nu trebuie să plătești pentru a primi o cerere de ofertă sau detalii despre produsele și serviciile oferite de Glassic. Suntem mereu bucuroși să oferim informații și oferte de preț gratuite pentru clienții noștri. Completează formularul de cerere de ofertă disponibil pe site-ul nostru sau contactează-ne direct prin telefon sau email și unul dintre reprezentanții noștri te va ajuta cu plăcere.

În general, încercăm să trimitem oferta de preț în cel mai scurt timp posibil, de obicei în decurs de 24-48 de ore de la primirea cererii dumneavoastră. Cu toate acestea, timpul poate varia în funcție de complexitatea serviciului sau produsului solicitat. Dacă nu ați primit oferta în acest interval pe email sau Whatsapp, vă rugăm să verificați dosarul de spam sau să ne contactați prin telefon sau Whatsapp pentru a ne asigura că am primit cererea dumneavoastră și să vă oferim informațiile necesare.

Este posibil să solicitați modificări la cererea inițială de preț. După ce ați primit oferta noastră, puteți să ne contactați și să ne transmiteți eventualele modificări pe care doriți să le aduceți. Vom face tot posibilul să ne îndeplinim cerințele și să vă oferim soluții personalizate pentru a vă satisface nevoile.

Dacă prețul primit este peste bugetul tău, ai mai multe opțiuni disponibile. Poți discuta cu reprezentantul Glassic pentru a vedea dacă există opțiuni mai ieftine sau alternative care să se încadreze în bugetul tău. De asemenea, poți să aștepți o perioadă de timp și să ceri o nouă ofertă ulterior, în cazul în care prețurile se modifică sau apar oferte speciale. De asemenea, poți să consideri reducerea numărului de elemente din comanda ta sau să alegi produse similare, dar mai ieftine.

După ce ați acceptat oferta noastră de preț, un reprezentant Glassic va lua legătura cu dumneavoastră pentru a stabili detaliile finale ale comenzii. Ulterior, vom începe producția și pregătirea comenzii dumneavoastră pentru livrare sau instalare. Vă vom ține la curent cu stadiul comenzii și vom comunica cu dumneavoastră în legătură cu orice modificări sau întârzieri care apar pe parcurs. De asemenea, veți primi informații detaliate despre livrare sau programarea instalării, dacă este cazul.

Cere ofertă de preț termopane

Alege Glassic pentru casa ta și bucură-te de garanția unor produse de top cu
montaj corect pentru asigurarea unui randament energetic maxim.

Telefon sau Whatsapp

0772 20 79 55

Suntem aici pentru tine

Dacă întâmpini probleme în procesul de cerere a ofertei sau ai întrebări
sună-ne sau scrie-ne pe Whatsapp la numărul 0772207955.