Rulouri exterioare electrice și manuale

Glassic oferă rulouri exterioare cu acționare electrică sau manuală, cu montaj în București și Ilfov.

star rating

4.97/5

din peste 100 evaluări pozitive

rulouri exterioare bucuresti banner

Tipuri de rulouri exterioare

Pentru fiecare proiect, acordăm o atenție deosebită și căutăm să oferim cele mai bune soluții personalizate pentru fiecare client. Există trei tipuri de rulouri exterioare: rulouri exterioare aplicate, rulouri exterioare suprapuse și rulouri exterioare tencuibile. Tipul de rulouri exterioare ales depinde de particularitățile proiectului și, în unele cazuri, se poate folosi o combinație a acestora.

Rulouri exterioare aplicate

Rulouri exterioare aplicate

Sistemele tip rulou montate frontal sunt proiectate să fie utilizate în clădiri deja existente și nu necesită pregătire specială pentru asamblare. Aceste sisteme nu sunt integrate cu fereastra și pot fi instalate în afara acesteia.

Rulouri incastrate tencuibile

Rulouri încastrate tencuibile

Sistemele de rulouri încastrate tencuibile sunt ideale pentru clădirile noi, dar pot fi folosite și în clădirile aflate în proces de renovare, mai ales atunci când se schimbă izolația exterioară. Necesită modificări la partea de sus a ferestrei.

Rulouri exterioare suprapuse

Rulouri exterioare suprapuse

Sistemele de rulouri suprapuse sunt potrivite pentru clădirile noi, fiind montate odată cu ferestrele, dar pot fi folosite și pentru în clădirile aflate în proces de renovare. Este o alegere ideală pentru cine dorește un sistem modern și complet.

Culori standard

Rulourile au termen de execuție, în culorile standard, de maxim 10-15 zile lucrătoare. Pentru culorile personalizate, termenul de execuție și montaj poate fi mai lung și poate ajunge până la 30 de zile lucrătoare.

rulou alb

Alb

rulou gri antracit

Gri Antracit

rulou golden oak

Golden Oak

rulou nuc

Nuc

rulou mooreiche

Mooreiche

Sisteme de acționare

Rulourile pot fi acționate manual (șnur sau panglică) sau prin intermediul unui motor electric, actionat printr-un comutator montat pe perete sau cu o telecomandă. De asemenea, este posibil să se folosească controlul inteligent prin intermediul unui computer, tablete sau smartphone-uri.

Cum comand rulouri exterioare?

De la primul contact până la consiliere și montajul rulourilor exterioare suntem alături de tine cu echipe specializate.
Solicită o ofertă de preț și primești consiliere gratuită pentru alegerea produselor potrivite proiectului tău.

oferta termopane bucuresti

Cere o ofertă de preț personalizată

cerere oferta termopane

Primești oferta de preț preliminară

masuratori termopane

Venim pentru măsurători și primești oferta finală

montaj ferestre si geamuri termopane

Stabilim împreună data și ora pentru montaj

Consultanță gratuită pentru alegerea tâmplăriei potrivite
Colaborăm cu cei mai importanți producători
Montaj corect pentru un randament energetic maxim
Garanție de până la 5 ani pentru produse și montaj
rulouri exterioare de ce

De ce rulouri exterioare?

Rulourile exterioare de aluminiu sunt o opțiune populară pentru protecția împotriva razelor solare și a zgomotului exterior, precum și pentru izolarea termică și fonică a locuinței sau a spațiului comercial. Iată câteva dintre motivele pentru care rulourile exterioare de aluminiu sunt o alegere excelentă:

 • Durabilitate: aluminiul este un material rezistent la coroziune și la intemperii, care poate rezista mult timp la expunerea la factorii de mediu.
 • Izolare termică și fonică: rulourile exterioare de aluminiu ajută la reducerea pierderilor de căldură în sezonul rece și a pătrunderii căldurii în sezonul cald, ceea ce contribuie la reducerea facturilor de energie. De asemenea, reduc zgomotul din exterior, ceea ce îmbunătățeste confortul locuinței sau al spațiului comercial.
 • Siguranță: rulourile exterioare de aluminiu oferă protecție împotriva efracției, fiind o barieră suplimentară între exterior și interior.
 • Design atractiv: rulourile exterioare de aluminiu pot fi personalizate în funcție de preferințele estetice ale proprietarului, fiind disponibile în diferite culori și finisaje.
 • Ușor de întreținut: aluminiul este un material ușor de curățat și întreținut, fiind rezistent la coroziune și rugină.

Rulouri exterioare cu montaj de cea mai înaltă calitate

Rulourile exterioare sunt realizate la cele mai înalte standarde de calitate și securitate. Asigurăm montajul cu accesorii de ultimă generație, fiind atenți la detalii, pentru ca totul să fie în conformitate cu standardele în construcții.

proiectare termopane

Consultanță gratuită și servicii de top

 • Consultanță gratuită pentru alegerea celor mai bune soluții tehnice pentru tine.
 • Manager de proiect dedicat de la prima interacțiune până la montaj.
 • Experiență de peste 10 ani în tâmplărie PVC, aluminiu, sticlă și soluții de umbrire.
 • Respectăm termenele de livrare și montaj. Vei ști tot timpul în ce stadiu se află comanda ta și care-s următorii pași.
 • Garanție extinsă de până la 5 ani atât pentru produse cât și pentru montaj.
fabrica termopane bucuresti

Produse premium la prețuri corecte

 • Oferim soluții multiple de profile PVC și Aluminiu, precum și o gamă variată de pachete de sticlă și soluții de umbrire.
 • Produsele noastre au un grad maxim de protecție la efracție pentru a proteja căminul sau afacerea ta.
 • Linii de producție complet automatizate care reduc la maxim erorile umane.
 • Produse din aluminiu pentru sisteme de umbrire mai frumoase, rezistență mărită, protecție suplimentară la vânt și zgomot.
sisteme de umbrire montaj

Montaj corect aliniat la normele nZeb

 • Montaj cu echipe proprii pentru toate produsele din portofoliul nostru.
 • Montaj premium cu benzi precomprimate sau spumă cu celulă închisă, ancore de montaj și benzi de etanșare.
 • Pentru construcții noi asigurăm montaj cu precadre în regim de casă pasivă.
 • Accesorii de montaj autorizate nZeb pentru o eficiență termică maximă.
 • Oferim garanție extinsă de până la 5 ani pentru toate produsele montate de noi.

Portofoliu rulouri exterioare

În ultimii 10 ani am montat mii de rulouri exterioare și alte sisteme de umbrire în București și Ilfov.

Părerea clienților

star rating

4.97/5

din peste 100 evaluări pozitive

quote blue

Foarte seriosi și profesionisti! Multumim , ati facut o treaba excelenta !!! V-am recomandat deja unor prieteni de familie! 5 stele bine meritate!

star rating

Alex B, București

quote blue

Sunt foarte mulțumită de lucrarea încheiată de acestă firmă. De toată încrederea, și de recomandat fără ezitare. Vă mulțumesc pentru ajutorul pe care mi l-ați oferit pentru închiderea terasei.

star rating

Simona R, Voluntari

quote blue

Totul asa cum trebuie sa fie! Mai rar vezi in Romania asa servicii! Punctuali, foarte dedicati si mi-au raspuns la toate intrebarile pe care le aveam. M-a surprins placut ca nu au lasat mizerie si au lucrat foarte curat.

star rating

Florin P, Bucurști

Alătură-te sutelor de clienți mulțumiți! Cere ofertă de preț pentru rulouri exterioare și te vom contacta cât mai curând posibil!

Întrebări frecvente

Am creat această secțiune pentru a vă ajuta să găsiți rapid răspunsurile de care aveți nevoie și să vă oferim mai multă transparență în ceea ce privește produsele și serviciile noastre.

Nu este necesar să-ți creezi un cont pentru a solicita o ofertă de preț pentru serviciile sau produsele noastre. Poți accesa butonul “Cere ofertă de preț” de pe oricare pagină a site-ului nostru, completezi toate informațiile necesare și trimiți cererea. În cel mai scurt timp, un reprezentant Glassic te va contacta cu o ofertă de preț sau pentru a-ți răspunde la orice întrebări suplimentare.

Da, aveți posibilitatea sa ne contactați telefonic sau prin mesaje pe WhatsApp la numărul 0772207955 sau prin email la adresa oferta@glassic.ro pentru a solicita o oferta de preț.

Nu, nu trebuie să plătești pentru a primi o cerere de ofertă sau detalii despre produsele și serviciile oferite de Glassic. Suntem mereu bucuroși să oferim informații și oferte de preț gratuite pentru clienții noștri. Completează formularul de cerere de ofertă disponibil pe site-ul nostru sau contactează-ne direct prin telefon sau email și unul dintre reprezentanții noștri te va ajuta cu plăcere.

În general, încercăm să trimitem oferta de preț în cel mai scurt timp posibil, de obicei în decurs de 24-48 de ore de la primirea cererii dumneavoastră. Cu toate acestea, timpul poate varia în funcție de complexitatea serviciului sau produsului solicitat. Dacă nu ați primit oferta în acest interval pe email sau Whatsapp, vă rugăm să verificați dosarul de spam sau să ne contactați prin telefon sau Whatsapp pentru a ne asigura că am primit cererea dumneavoastră și să vă oferim informațiile necesare.

Este posibil să solicitați modificări la cererea inițială de preț. După ce ați primit oferta noastră, puteți să ne contactați și să ne transmiteți eventualele modificări pe care doriți să le aduceți. Vom face tot posibilul să ne îndeplinim cerințele și să vă oferim soluții personalizate pentru a vă satisface nevoile.

Dacă prețul primit este peste bugetul tău, ai mai multe opțiuni disponibile. Poți discuta cu reprezentantul Glassic pentru a vedea dacă există opțiuni mai ieftine sau alternative care să se încadreze în bugetul tău. De asemenea, poți să aștepți o perioadă de timp și să ceri o nouă ofertă ulterior, în cazul în care prețurile se modifică sau apar oferte speciale. De asemenea, poți să consideri reducerea numărului de elemente din comanda ta sau să alegi produse similare, dar mai ieftine.

După ce ați acceptat oferta noastră de preț, un reprezentant Glassic va lua legătura cu dumneavoastră pentru a stabili detaliile finale ale comenzii. Ulterior, vom începe producția și pregătirea comenzii dumneavoastră pentru livrare sau instalare. Vă vom ține la curent cu stadiul comenzii și vom comunica cu dumneavoastră în legătură cu orice modificări sau întârzieri care apar pe parcurs. De asemenea, veți primi informații detaliate despre livrare sau programarea instalării, dacă este cazul.

Cere ofertă de preț rulouri exterioare

Alege Glassic pentru casa ta și bucură-te de garanția rulourilor exterioare din aluminiu, 

cu montaj corect, pentru asigurarea unui randament energetic maxim.

Telefon sau Whatsapp

0772 20 79 55

Suntem aici pentru tine

Dacă întâmpini probleme în procesul de cerere a ofertei sau ai întrebări
sună-ne sau scrie-ne pe Whatsapp la numărul 0772207955.