Compartimentări birouri cu sticlă securizată

Vrei sa compartimentezi birourul cu sticlă securizată? Asigurăm montaj premium pentru toate sistemele fixe, culisante sau armonice.

star rating

4.97/5

din peste 100 evaluări pozitive

Compartimentari birouri cu sticla securizata 1
compartimentare birouri cu sticla securizata

De ce să compartimentezi cu sticlă?

Compartimentarea birourilor cu sticlă poate aduce mai multe beneficii. În primul rând, permite crearea de spații deschise și luminoase, ceea ce poate îmbunătăți productivitatea și starea de spirit a angajaților.

 • Sticla securizată oferă izolare termică și fonică, ceea ce ajută la reducerea pierderilor de căldură și la diminuarea zgomotului exterior.
 • Utilizarea sticlei ca material de compartimentare poate îmbunătăți circulația aerului și a luminii naturale în întreaga clădire.
 • Sticla oferă un aspect modern și elegant biroului, este ușor de curățat și întreținut, ceea ce reduce costurile de întreținere pe termen lung.
 • Compartimentarea cu sticlă permite un nivel mai mare de colaborare și comunicare între diferitele echipe din birou, fără a compromite confidențialitatea informațiilor.

 În general, compartimentarea cu sticlă poate fi o soluție viabilă pentru îmbunătățirea aspectului și funcționalității birourilor.

Sisteme pentru compartimentări

Pentru fiecare proiect, acordăm o atenție deosebită și căutăm să oferim cele mai bune soluții personalizate pentru fiecare client. În general, există trei tipuri de sisteme pentru compartimentarea spațiilor: fixe cu uși batante, culisante sau armonice (pliabile). Tipul de sistem ales depinde de particularitățile proiectului și, în cele mai multe cazuri, se folosește o combinație a acestora.

Sisteme fixe de sticla cu usi batante

Sisteme fixe cu uși batante

Sistemele fixe de prindere a sticlei sunt concepute pentru a oferi stabilitate și imobilitate foilor de sticlă, fiind ideale pentru zonele de închidere.

Compartimentarea cu sticlă a birourilor reprezintă o soluție modernă și elegantă pentru împărțirea spațiului în birouri sau alte clădiri comerciale. Această opțiune este preferată de multe companii datorită numeroaselor beneficii pe care le oferă.

Sticla utilizată este de obicei securizată, cu o grosime de 10 sau 12 mm, ceea ce asigură o rezistență sporită și o durată de viață lungă. Compartimentarea se realizează prin intermediul unor profile de aluminiu, care sunt fixate în tavan, pe pereți și la nivelul pardoselii.

Ușile folosite în aceste sisteme sunt, de asemenea, realizate din sticlă și pot fi simple sau duble, în funcție de necesitățile fiecărui spațiu în parte. Aceste uși pot fi prevăzute cu mânere și balamale speciale, pentru o funcționare ușoară și eficientă.

usi culisante de sticla

Sisteme culisante

Ușile glisante din sticlă reprezintă o soluție modernă și elegantă pentru compartimentarea birourilor. Acestea sunt realizate din sticlă securizată de înaltă calitate și sunt disponibile într-o varietate de stiluri și dimensiuni pentru a se potrivi cu designul și nevoile biroului.

Ușile glisante de sticlă oferă o separare eficientă a spațiului și permit o deschidere ușoară și convenabilă a ușii fără a ocupa spațiu suplimentar în birou. Ele sunt ideale pentru a crea zone separate, cum ar fi săli de conferințe sau birouri individuale, fără a sacrifica lumina naturală sau senzația de spațiu deschis.

Aceste uși sunt, de asemenea, ușor de întreținut și curățat, datorită suprafețelor lor netede și neabsorbante. Ele pot fi personalizate cu diverse modele și finisaje, cum ar fi mânere și profile de aluminiu, pentru a se potrivi cu stilul biroului și a adăuga un plus de eleganță și rafinament.

usi armonice de sticla

Sisteme armonice - pliabile

Sistemele armonice de sticlă sunt o opțiune elegantă și practică pentru închiderea sau compartimentarea spațiilor. Acestea sunt alcătuite din mai multe panouri de sticlă care se pliază armonios unul peste celălalt. Un avantaj important al sistemelor armonice este faptul că acestea permit o deschidere mare a spațiului, oferind o senzație de libertate și confort.

Spre deosebire de sistemele glisante, care necesită o șină pentru a se deplasa, sistemele armonice funcționează prin intermediul unor balamale speciale. Aceste balamale permit plierea ușoară și eficientă a panourilor de sticlă, oferind un aspect elegant și modern spațiului închis.

Un avantaj al sistemelor armonice este faptul că acestea permit o deschidere mare a spațiului, permițând o colaborare mai bună între echipele din birou. Acestea ajută la îmbunătățirea circulației aerului și a luminii naturale în întreaga clădire.

Oferim produse și servicii de montaj de cea mai înaltă calitate

Produsele noastre sunt realizate la cele mai înalte standarde de calitate și securitate. Asigurăm montajul cu accesorii de ultimă generație, fiind atenți la detalii, pentru ca totul să fie în conformitate cu standardele în construcții.

proiectare compartimentare birouri cu sticla

Consultanță gratuită și servicii de top

 • Consultanță gratuită pentru alegerea celor mai bune soluții tehnice pentru tine.
 • Manager de proiect dedicat de la prima interacțiune până la montaj.
 • Experiență de peste 10 ani în tâmplărie și aluminiu și sticlă securizată.
 • Respectăm termenele de livrare și montaj. Vei ști tot timpul în ce stadiu se află comanda ta și care-s următorii pași.
 • Garanție extinsă de până la 5 ani atât pentru produse cât și pentru montaj.
produse premium compartimentare birouri cu sticla

Produse premium la prețuri corecte

 • Oferim soluții multiple de sisteme de Aluminiu, precum și o gamă variată de pachete de sticlă și accesorii.
 • Produsele noastre au un grad maxim de protecție la efracție pentru a proteja căminul sau afacerea ta.
 • Linii de producție complet automatizate care reduc la maxim erorile umane.
 • Sticla securizată este supusă unui procedeu termic ce o face de 5 ori mai rezistentă decât o sticlă normală.
sticla pentru inchis birouri

Design divers și deosebit

 • Float clară: sticlă naturală și transparentă, cu grosimi de până la 12 mm.
 • Decorativă: poate fi mată, satinată și poate fi personalizată cu modelul dorit.
 • Colorată în masă: sticlă transparentă, colorată în diverse culori.
 • Reflexiv Bronze: sticlă colorată în masă cu peliculă reflectorizantă și aspect de oglindă de culoare maronie.
 • Vopsită: o gamă variată de culori și nuanțe pentru a crea exact atmosfera dorită.

Portofoliu lucrări

În ultimii 10 ani am montat mii de ferestre, uși, produse din sticlă și sisteme de umbrire.

Cum comand?

De la primul contact până la consiliere și montaj suntem alături de tine cu echipe specializate.
Solicită o ofertă de preț și primești consiliere gratuită pentru alegerea produselor potrivite proiectului tău.

oferta termopane bucuresti

Cere o ofertă de preț personalizată

cerere oferta termopane

Primești oferta de preț preliminară

masuratori termopane

Venim pentru măsurători și primești oferta finală

montaj ferestre si geamuri termopane

Stabilim împreună data și ora pentru montaj

Consultanță gratuită pentru alegerea tâmplăriei potrivite
Colaborăm cu cei mai importanți producători
Montaj corect pentru un randament energetic maxim
Garanție de până la 5 ani pentru produse și montaj

Te-ar mai putea interesa

Alege produsul care te interesează din lista celor mai căutate produse.
Cere ofertă de preț personalizată și unul dintre reprezentații noștri te va contacta în cel mai scurt posibil.

Tâmplărie PVC

Ferestre termopan, Închidere balcoane/terase, Uși termopan

geamuri termopan bucuresti

Tâmplărie Aluminiu

Ferestre aluminiu, Uși aluminiu,
Pereți cortină, Luminatoare

tamplarie aluminiu

Rulouri exterioare

Rulouri exterioare cu acționare manuală sau electrică

sisteme de umbrire tamplarie pvc

Uși pentru garaj

3 tipuri de uși de garaj cu uz casnic sau industrial

usi garaj tamplarie pvc

Părerea clienților

star rating

4.97/5

din peste 100 evaluări pozitive

quote blue

Foarte seriosi și profesionisti! Multumim , ati facut o treaba excelenta !!! V-am recomandat deja unor prieteni de familie! 5 stele bine meritate!

star rating

Alex B, București

quote blue

Sunt foarte mulțumită de lucrarea încheiată de acestă firmă. De toată încrederea, și de recomandat fără ezitare. Vă mulțumesc pentru ajutorul pe care mi l-ați oferit pentru închiderea terasei.

star rating

Simona R, Voluntari

quote blue

Totul asa cum trebuie sa fie! Mai rar vezi in Romania asa servicii! Punctuali, foarte dedicati si mi-au raspuns la toate intrebarile pe care le aveam. M-a surprins placut ca nu au lasat mizerie si au lucrat foarte curat.

star rating

Florin P, Bucurști

Alătură-te sutelor de clienți mulțumiți! Cere ofertă de preț personalizată și te vom contacta cât mai curând posibil!

Întrebări frecvente

Am creat această secțiune pentru a vă ajuta să găsiți rapid răspunsurile de care aveți nevoie și să vă oferim mai multă transparență în ceea ce privește produsele și serviciile noastre.

Nu este necesar să-ți creezi un cont pentru a solicita o ofertă de preț pentru serviciile sau produsele noastre. Poți accesa butonul “Cere ofertă de preț” de pe oricare pagină a site-ului nostru, completezi toate informațiile necesare și trimiți cererea. În cel mai scurt timp, un reprezentant Glassic te va contacta cu o ofertă de preț sau pentru a-ți răspunde la orice întrebări suplimentare.

Da, aveți posibilitatea sa ne contactați telefonic sau prin mesaje pe WhatsApp la numărul 0772207955 sau prin email la adresa oferta@glassic.ro pentru a solicita o oferta de preț.

Nu, nu trebuie să plătești pentru a primi o cerere de ofertă sau detalii despre produsele și serviciile oferite de Glassic. Suntem mereu bucuroși să oferim informații și oferte de preț gratuite pentru clienții noștri. Completează formularul de cerere de ofertă disponibil pe site-ul nostru sau contactează-ne direct prin telefon sau email și unul dintre reprezentanții noștri te va ajuta cu plăcere.

În general, încercăm să trimitem oferta de preț în cel mai scurt timp posibil, de obicei în decurs de 24-48 de ore de la primirea cererii dumneavoastră. Cu toate acestea, timpul poate varia în funcție de complexitatea serviciului sau produsului solicitat. Dacă nu ați primit oferta în acest interval pe email sau Whatsapp, vă rugăm să verificați dosarul de spam sau să ne contactați prin telefon sau Whatsapp pentru a ne asigura că am primit cererea dumneavoastră și să vă oferim informațiile necesare.

Este posibil să solicitați modificări la cererea inițială de preț. După ce ați primit oferta noastră, puteți să ne contactați și să ne transmiteți eventualele modificări pe care doriți să le aduceți. Vom face tot posibilul să ne îndeplinim cerințele și să vă oferim soluții personalizate pentru a vă satisface nevoile.

Dacă prețul primit este peste bugetul tău, ai mai multe opțiuni disponibile. Poți discuta cu reprezentantul Glassic pentru a vedea dacă există opțiuni mai ieftine sau alternative care să se încadreze în bugetul tău. De asemenea, poți să aștepți o perioadă de timp și să ceri o nouă ofertă ulterior, în cazul în care prețurile se modifică sau apar oferte speciale. De asemenea, poți să consideri reducerea numărului de elemente din comanda ta sau să alegi produse similare, dar mai ieftine.

După ce ați acceptat oferta noastră de preț, un reprezentant Glassic va lua legătura cu dumneavoastră pentru a stabili detaliile finale ale comenzii. Ulterior, vom începe producția și pregătirea comenzii dumneavoastră pentru livrare sau instalare. Vă vom ține la curent cu stadiul comenzii și vom comunica cu dumneavoastră în legătură cu orice modificări sau întârzieri care apar pe parcurs. De asemenea, veți primi informații detaliate despre livrare sau programarea instalării, dacă este cazul.

Cere ofertă de preț

Alege Glassic pentru casa ta și bucură-te de garanția unor produse de top cu
montaj corect pentru asigurarea unui randament energetic maxim.

Telefon sau Whatsapp

0772 20 79 55

Suntem aici pentru tine

Dacă întâmpini probleme în procesul de cerere a ofertei sau ai întrebări
sună-ne sau scrie-ne pe Whatsapp la numărul 0772207955.