Întrebări frecvente

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai comune întrebări pe care le primim despre produsele și serviciile noastre.

intrebari frecvente

Cele mai comune întrebări

Am creat această secțiune pentru a vă ajuta să găsiți rapid răspunsurile de care aveți nevoie și să vă oferim mai multă transparență în ceea ce privește produsele și serviciile noastre. Dacă nu găsiți răspunsul la întrebarea dvs., nu ezitați să ne contactați și vom fi bucuroși să vă ajutăm.

Întrebări frecvente despre comenzi

Nu este necesar să-ți creezi un cont pentru a solicita o ofertă de preț pentru serviciile sau produsele noastre. Poți accesa butonul “Cere ofertă de preț” de pe oricare pagină a site-ului nostru, completezi toate informațiile necesare și trimiți cererea. În cel mai scurt timp, un reprezentant Glassic te va contacta cu o ofertă de preț sau pentru a-ți răspunde la orice întrebări suplimentare.

Da, aveți posibilitatea sa ne contactați telefonic sau prin mesaje pe WhatsApp la numărul 0772207955 sau prin email la adresa oferta@glassic.ro pentru a solicita o oferta de preț.

Nu, nu trebuie să plătești pentru a primi o cerere de ofertă sau detalii despre produsele și serviciile oferite de Glassic. Suntem mereu bucuroși să oferim informații și oferte de preț gratuite pentru clienții noștri. Completează formularul de cerere de ofertă disponibil pe site-ul nostru sau contactează-ne direct prin telefon sau email și unul dintre reprezentanții noștri te va ajuta cu plăcere.

În general, încercăm să trimitem oferta de preț în cel mai scurt timp posibil, de obicei în decurs de 24-48 de ore de la primirea cererii dumneavoastră. Cu toate acestea, timpul poate varia în funcție de complexitatea serviciului sau produsului solicitat. Dacă nu ați primit oferta în acest interval pe email sau Whatsapp, vă rugăm să verificați dosarul de spam sau să ne contactați prin telefon sau Whatsapp pentru a ne asigura că am primit cererea dumneavoastră și să vă oferim informațiile necesare.

Este posibil să solicitați modificări la cererea inițială de preț. După ce ați primit oferta noastră, puteți să ne contactați și să ne transmiteți eventualele modificări pe care doriți să le aduceți. Vom face tot posibilul să ne îndeplinim cerințele și să vă oferim soluții personalizate pentru a vă satisface nevoile.

Dacă prețul primit este peste bugetul tău, ai mai multe opțiuni disponibile. Poți discuta cu reprezentantul Glassic pentru a vedea dacă există opțiuni mai ieftine sau alternative care să se încadreze în bugetul tău. De asemenea, poți să aștepți o perioadă de timp și să ceri o nouă ofertă ulterior, în cazul în care prețurile se modifică sau apar oferte speciale. De asemenea, poți să consideri reducerea numărului de elemente din comanda ta sau să alegi produse similare, dar mai ieftine.

După ce ați acceptat oferta noastră de preț, un reprezentant Glassic va lua legătura cu dumneavoastră pentru a stabili detaliile finale ale comenzii. Ulterior, vom începe producția și pregătirea comenzii dumneavoastră pentru livrare sau instalare. Vă vom ține la curent cu stadiul comenzii și vom comunica cu dumneavoastră în legătură cu orice modificări sau întârzieri care apar pe parcurs. De asemenea, veți primi informații detaliate despre livrare sau programarea instalării, dacă este cazul.

Întrebări frecvente despre montaj

Termenul de execuție al produselor poate varia în funcție de complexitatea și volumul comenzii, precum și de disponibilitatea materialelor necesare. În general, pentru ferestre și uși din tâmplărie PVC sau aluminiu, rulouri exterioare și uși de garaj, termenul de execuție este între 7 și 15 zile lucrătoare. Totuși, pentru informații mai precise, vă recomandăm să luați legătura cu un reprezentant Glassic și să discutați detalii specifice referitoare la comanda dumneavoastră.

Programarea exactă a montajului depinde de disponibilitatea echipelor noastre de montatori și de termenul de execuție a produselor comandate. De obicei, programarea montajului se face imediat ce produsele sunt gata pentru livrare, iar termenul poate varia între 1-2 săptămâni de la data confirmării comenzii. Pentru informații mai precise, vă recomandăm să contactați un reprezentant Glassic și să discutați detalii specifice referitoare la comanda dvs.

Timpul efectiv de montaj poate varia în funcție de complexitatea lucrării, dar de obicei este între 1 și 3 zile lucrătoare. În cazul unor lucrări mai complexe, cum ar fi montajul de ferestre mari sau pentru mai multe etaje, termenul poate fi mai lung. Pentru informații mai precise, vă recomandăm să contactați un reprezentant Glassic și să discutați detaliile specifice referitoare la montajul produselor dvs.

Măsurătorile sunt efectuate după ce ați acceptat oferta preliminară de preț și s-a stabilit data începerii lucrărilor. Un reprezentant Glassic va lua legătura cu dumneavoastră pentru a stabili o programare în funcție de disponibilitatea dumneavoastră și a echipei de măsurători. Este important ca la momentul programării să fie prezent cel puțin un reprezentant al dumneavoastră pentru a se asigura că măsurătorile sunt realizate corespunzător și că se iau în considerare toate detaliile importante.

În cazul în care în urma măsurătorilor se constată o diferență față de dimensiunile transmise de către dumneavoastră pentru oferta preliminară, reprezentantul Glassic va discuta cu dumneavoastră pentru a identifica cea mai bună soluție. În funcție de situație, se face o ajustare a prețului. Este important să ne asigurăm că măsurătorile sunt precise pentru a evita situațiile neplăcute.

Garanția oferită de Glassic variază în funcție de produs. În general, pentru tâmplărie PVC și aluminiu, garanția este între 2 și 4 ani, iar pentru uși de garaj și rulouri exterioare este între 2 și 5 ani. În plus, beneficiați de o garanție de până la 5 ani pentru montaj. Pentru mai multe detalii despre garanție, vă recomandăm să contactați un reprezentant Glassic.

Oferim produse și servicii de montaj de cea mai înaltă calitate

Produsele noastre sunt realizate la cele mai înalte standarde de calitate și securitate. Asigurăm montajul cu accesorii de ultimă generație, fiind atenți la detalii, pentru ca totul să fie în conformitate cu standardele în construcții.

proiectare termopane

Consultanță gratuită și servicii de top

 • Consultanță gratuită pentru alegerea celor mai bune soluții tehnice pentru tine.
 • Manager de proiect dedicat de la prima interacțiune până la montaj.
 • Experiență de peste 10 ani în tâmplărie PVC și aluminiu.
 • Respectăm termenele de livrare și montaj. Vei ști tot timpul în ce stadiu se află comanda ta și care-s următorii pași.
 • Garanție extinsă de până la 5 ani atât pentru produse cât și pentru montaj.
fabrica termopane bucuresti

Produse premium la prețuri corecte

 • Oferim soluții multiple de profile PVC și Aluminiu, precum și o gamă variată de pachete de sticlă și accesorii.
 • Produsele noastre au un grad maxim de protecție la efracție pentru a proteja căminul sau afacerea ta.
 • Linii de producție complet automatizate care reduc la maxim erorile umane.
 • Sudură invizibilă pentru profile PVC – ferestre mai frumoase, rezistență mărită, protecție suplimentară la vânt și zgomot.
montaj ferestre si usi termopan

Montaj corect aliniat la normele nZeb

 • Montaj cu echipe proprii pentru toate produsele din portofoliul nostru.
 • Montaj premium cu benzi precomprimate sau spumă cu celulă închisă, ancore de montaj și benzi de etanșare.
 • Pentru construcții noi asigurăm montaj cu precadre în regim de casă pasivă.
 • Accesorii de montaj autorizate nZeb pentru o eficiență termică maximă.
 • Oferim garanție extinsă de până la 5 ani pentru toate produsele montate de noi.

Suntem aici pentru tine

Dacă întâmpini probleme în procesul de cerere a ofertei sau ai întrebări
sună-ne sau scrie-ne pe Whatsapp la numărul 0772207955.